Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρη

Με ένα διαφορετικό πάρτι καλωσόρισε η μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1 την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 υποδέχθηκε χθες βράδυ συνεργάτες, διαφημιστές, διαφημιζόμενους και φίλους, σε μια... άλλη εμπειρία, μια εκδήλωση που τα είχε όλα.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη σε όσους κρατούν τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της επιλογής των τηλεθεατών.

υρ

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ξεχωρίζει για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό, τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην ενημέρωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΝΤ1, Στέλιος Μαλέκος, καλωσόρισε τους καλεσμένους στο Lemon Park στη Λευκωσία, και παρουσίασε όσα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, αλλά και όσα παραμένουν οι διαχρονικές αξίες του.

ητρ

Μέσα από το χθεσινοβραδινό συναπάντημα, ο ΑΝΤ1 θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του, προς τους πελάτες και συνεργάτες του, για την σταθερή εμπιστοσύνη, αλλά και προς το προσωπικό για την προσήλωση στην προσφορά προς το κοινό ποιοτικής τηλεόρασης, ξεχωριστής ψυχαγωγίας και άρτιας ενημέρωσης.

;l

Οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο φέτος υπόσχεται μια άλλη εμπειρία στους τηλεθεατές, καθώς φέρνει πρωτοποριακά δεδομένα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Άλλη μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες ευχήθηκαν οι προσκεκλημένοι. Ενώ την υπόσχεση τους να συνεχίσουν να κρατούν τον ΑΝΤ1 στην κορυφή έδωσαν στελέχη της διεύθυνσης και παρουσιαστές.

Όσα ευχήθηκαν για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, κατά τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του ΑΝΤ1, στελέχη της διεύθυνσης και συντελεστές του ΑΝΤ1:

τρ
υρ

 

ξυτ

 

τυρ
ηερ
υτρ

 

ξθτ
ηυτ
ητυρ
ξ6υτ
ητρ
παρτυ 3
ητρ

 

ΠΑΡΤΥ ΑΝΤ1 2023
ιθ

 

ητρ

 

υξμτ
ητ
γτρ

 

τ
ητρ

 

ξηυ
ητρ
ητ

 

γτρη
υτ
ητ
ξυ
ξθτ
παρτυ 1

 

παρτυ 2
ξτ
ες

 

 

ξυτ
γε
μυτ
υτ
τξ
ηυτ
ητρ
ηυτ
ηυτεςρ

 

ερ
υτρ
τε

 

ξυιτ
τυρ
τ
θυτ
τρ

 

ητρ

 

ητρε