Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιθ

Ο νονός του και τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ήταν ο λόγος που ο καλλιτέχνης, Μαυρίκιος Μαυρικίου επέστρεψε στην Κύπρο αφού όπως είπε, «αν δεν έκανε την Κύπρο ο νονός μου έτσι όπως την έκανε τα τελευταία 10 χρόνια, που την απογείωσε, δεν θα επέστρεφα πίσω».

Φιλοξενούμενος στην πρεμιέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, “Casa de Mikel”, ο Μαυρίκος Μαυρικίου, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχολή που άνοιξε κατά την επιστροφή του στο νησί, με την σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, η οποία όπως ανέφερε αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και έχει περισσότερους από 100 μαθητές. 

Τώρα, όσον αφορά την «κουμπαριά» με τον Νίκο Αναστασιάδη είπε ότι αρχικά πάντρεψε τους γονείς του και δήλωσε τυχερός που τον βάφτισε γιατί, «ήταν ο σπουδαιότερος πολιτικός που πέρασε τα τελευταία χρόνια».

Ως νονός, είπε ότι, είναι εξαιρετικός, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια για τα «φακελάκια» κάθε χρόνο, αναφέροντας συγκεκριμένα για εκείνο του γάμου που ήταν «το πιο βαρετό».

Παράλληλα δήλωσε πως χαίρεται που τελείωσε η Προεδρία, «γιατί τώρα μπορούμε να τον χαρούμε λίγο οι δικοί του άνθρωποι περισσότερο και η οικογένεια του».

Δείτε φωτογραφία από την βάφτιση:

8ιουγ

 Ολόκληρο το επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, “Casa de Mikel” με τον Μιχάλη Σοφοκλέους