Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Μοιραία για τη ζωή 55χρονης από το Ισραήλ, αποδείχθηκε η ποδηλασία στην οποία συμμετείχε από την Πλατεία Τροόδους προς τον καταρράκτη Καληδονίων στις Πλάτρες.

Η Ισραηλινή βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές. Χθες μεσημέρι συμμετείχε σε οργανωμένη ποδηλασία με άλλους 13 ομοεθνείς της από το Τρόοδος στις Πλάτρες. Σε κάποιο σημείο του χωματόδρομου κοντά στον καταρράκτη Καληδονίων, όπου υπάρχει κατηφορική κλίση, υπό συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του ποδηλάτου της και έπεσε στο έδαφος.

Από τη πτώση δυσκολευόταν να αναπνεύσει και αμέσως στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ ενημερώθηκε για το ατύχημα και η Αστυνομία

Κατά τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της, οι οποίες συνεχίστηκαν και από τους γιατρούς στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης Ισραηλινής αναμένεται να διαπιστωθούν με αξονική τομογραφία, αφού λόγω θρησκείας δεν θα πραγματοποιηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού.

Την ίδια ώρα στο Υπουργείο Εξωτερικών, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για μεταφορά της σορός στο Ισραήλ.