Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κακοκαιρία Daniel Ελλάδα

Ανεβαίνει ο απολογισμός των νεκρών από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, αφού δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην Αστρίτσα Καρδίτσας λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν σε διαφορετικά σπίτια.

Νωρίτερα σήμερα, είχε εντοπιστεί νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στον Δομοκό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 49χρονος κτηνοτρόφος από το Πετρωτό, βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) νεκρός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ καταπλακωμένος από φερτά υλικά.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, προτού εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Δυστυχώς οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Δίχως τέλος το δράμα στην Ελλάδα

Για τρίτη ημέρα η κακοκαιρία Daniel  πνίγει την Ελλάδα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στους νομούς της Θεσσαλίας. Στο χωριό Αστρίτσα της Καρδίτσας, υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι αγνοούμενοι.  

Από τα Τρίκαλα μέχρι τον Βόλο και την Καρδίτσα, κατοικημένες περιοχές, σπίτια, υποδομές και καλλιέργειες, πραγματικά βούλιαξαν.

Στην κωμόπολη του Παλαμά των έξι χιλιάδων κατοίκων, είκοσι χιλιόμετρα από την πόλη της Καρδίτσας, οι κάτοικοι ανέβηκαν στις στέγες των σπιτιών για να σωθούν. Τα χειρότερα έπονται, καθώς οι πλημμυροπαθείς δεν έχουν ούτε πόσιμο νερό, αλλά ούτε και ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι εικόνες και οι μαρτυρίες συγκλονίζουν.