Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κόρτνι Καρντάσιαν

Με μια ανάρτησή της στο Instagram η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν γνωστοποίησετο βράδυ της Τετάρτης, 6 Σεπτεμβρίου, ότι μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μια «επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό» της.

Η 44χρονη τηλεπερσόνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού της.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι», έγραψε αρχικά.

«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη. Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία» είπε στη συνέχεια η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Δείτε την ανάρτηση

Η Καρντάσιαν έχει τρία παιδιά από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ. Ενώ, ο Τράβις Μπάρκερ έχει τον Λάντον και την Αλαμπάμα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το Ιανουάριο του 2021 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022.