Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Αγώνα δρόμου για κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες δίνει η κοινότητα του Ξυλοφάγου, με αντικείμενο φυσικά την πατάτα. Ακόμα και να μην τα καταφέρουμε, τουλάχιστον θα περάσουμε καλά ανάφερει στον ΑΝΤ1 ο κοινοτάρχης, Γιώργος Τάσου.

Ο κ. Τάσου φιλοξενήθηκε στο «Μέρα Μεσημέρι», αποκαλύπτοντας πως εκεί που όλα είχαν προετοιμαστεί για κατάρριψη του ρεκόρ, ήρθε το Γκίνες την τελευταία στιγμή και ζήτησε επιπρόσθετες προϋποθέσεις. Ως εκ τούτου, γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες, γιατί ο στόχος παραμένει ο ίδιος και απαράλλακτος.

Πλέον, για κατάρριψη του ρεκόρ, απαιτείται αύριο (07/09), να τηγανιστεί μια τηγανιά πατάτες 700 κιλών σε διάστημα δυο ωρών. Και μετά θα πρέπει μάλιστα να καταναλωθούν.

Όπως δήλωσε ο κ. Τάσου, μέχρι και τώρα γίνονται προσπάθειες για μπουν παραπάνω τηγάνια, την ώρα που εκπρόσωπος του Γκίνες έρχεται απόψε από τη Βρετανία για να παρακολουθήσει την αυριανή απόπειρα του Ξυλοφάγου.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως το κλίμα στην κοινότητα παραμένει γιορτινό για το διήμερο φεστιβάλ, και αυτό δεν θα επισκιαστεί αν δεν επιτευχθεί τελικά ο στόχος. Γιατί έχει ετοιμαστεί ένα γεμάτο πρόγραμμα με συναυλίες και εκδηλώσεις με επίκεντρο πάντα την πατάτα. 

Και τόσο το Ξυλοφάγου, όσο και πολίτες από άλλες περιοχές, θα μπορούν να απολαύσουν ένα διήμερο (07-08/09) γλεντιού και ξεγνοιασιάς.

σαδασδ