Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

«Πονοκέφαλο» προκαλούν στην Αστυνομία οι δυο προγραμματισμένες εκδηλώσεις, σήμερα και αύριο, στη Λεμεσό για το Μεταναστευτικό, ειδικότερα μετά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Χλώρακα.

Η σημερινή διαμαρτυρία προωθείται μέσω αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου και καλούνται πολίτες να  κατέλθουν στις 20:00 το βράδυ σήμερα στην Επίχωση μαζικά, διεκδικώντας, όπως σημειώνουν, την ασφάλειά τους.

Σημειώνεται πως αύριο το Σάββατο προγραμματίζεται κι άλλη πορεία διαμαρτυρίας, αυτή τη φορά υπέρ των αλλοδαπών και μεταναστών , όπως σημειώνεται σε σχετικές αναρτήσεις. Η πορεία θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα στον χώρο του Εναερίου.

Με αυτά τα δεδομένα η Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση, εκπονώντας ειδικό σχέδιο δράσης, με 150 μέλη αντιοχλαγωγικών διμοιριών και της ΜΜΑΔ από όλες τις επαρχίες.

Ενώ η εκδήλωση θα παρακολουθείται από κάμερες και drones της Αστυνομίας που θα στηθούν για τον σκοπό αυτό.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου περιορίστηκε να αναφέρει ότι η Αστυνομία είναι ενήμερη για τις δυο πορείες και έχει καταρτιστεί επιχειρησιακό σχέδιο δράσης για αποτροπή οποιονδήποτε δυσάρεστων καταστάσεων.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο θα βρίσκεται στην πόλη το αντιοχλαγωγικό όχημα «Αίαντας», σημείωσε ότι οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες για τον τρόπο δράσης ή τους σχεδιασμούς της Αστυνομίας προς αστυνόμευση των εκδηλώσεων, δεν εξυπηρετούν οτιδήποτε.