Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αδούλωτη Κερύνεια

Την ελπίδα ότι θα εισακουστούν οι παρεμβάσεις της εκφράζει το σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο Ιωάννης Σιεκέρσαββας, Πρόεδρος της Αδούλωτης Κερύνειας, ανέφερε ότι το σωματείο έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις απόψεις και τις εισηγήσεις του για το Κυπριακό. «Είναι γνωστό ότι οι θέσεις μας είναι αντίθετες με την πολιτική που ακολουθείται στο Κυπριακό σήμερα και επιμένουμε στην επιστροφή στα κατεχόμενα χωριά και πόλεις μας», τόνισε. 

Εν συνεχεία, ο κ. Σιεκέρσαββας είπε ότι «ο Πρόεδρος μας άκουσε, παρότι γνωρίζει τις θέσεις μας πολύ καλά, και μας έχει δώσει τις δικές του εξηγήσεις και το πώς θα προχωρήσει η διαχείριση του Κυπριακού». «Φεύγουμε προβληματισμένοι αλλά και βέβαιοι ότι ο Πρόεδρος μάς άκουσε και θα προβληματιστεί κι αυτός στη συνέχεια με τα όσα έχουμε καταθέσει», σημείωσε. 

«Ο Πρόεδρος είναι πάντοτε έτοιμος να ακούσει», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Αδούλωτης Κερύνειας. Ακόμη εξέφρασε την ελπίδα ότι οι παρεμβάσεις του σωματείου «σιγά-σιγά θα βρουν έδαφος ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε την τουρκική αδιαλλαξία με τον σωστό τρόπο και να μην οδηγηθούμε σε σημείο να συμβιβαστούμε και να εγκαταλείψουμε τις αρχές και το δίκιο μας για να βολέψουμε άλλους, την Τουρκία, ίσως και ξένα συμφέροντα».