Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στη σύλληψη μιας γυναίκας προχώρησαν οι αρχές της Φλόριντα, αφού άφησε τρία σκυλιά να πεθάνουν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια έριξε δύο από τις σωρούς τους σε κανάλι με αλιγάτορες. 

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το Σάββατο, αφού η 54χρονη γυναίκα ανάφερε ότι έκλεψαν τα τρία σκυλιά που πρόσεχε για μια φίλη της. Η εκδοχή της «κατέρρευσε» σχεδόν αμέσως, αφού ένας γείτονας είχε δει τα τρία σκυλιά σε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα στις 8 Αυγούστου.  Στη συνέχεια είδε την 54χρονη να βγάζει τα σκυλιά από το αυτοκίνητο και να τα σύρει προσπαθώντας να τα δροσίσει.  

Όταν ήρθε αντιμέτωπη με αυτή την κατάθεση, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι άφησε σκόπιμα τα σκυλία στο αυτοκίνητο, επειδή δεν ήθελε να τα φέρει μέσα στο σπίτι της.  

Η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα ήταν 33 βαθμοί, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν σαφώς υψηλότερη. Υπολογίζεται ότι η θερμοκρασία σε ένα όχημα μπορεί να ξεπεράσει τους 52 βαθμούς μέσα σε λίγα λεπτά. 

Μετά τη σύλληψη της η γυναίκα οδήγησε τους αστυνομικούς σε δυο ξεχωριστές τοποθεσίες, όπου εγκατέλειψε τα νεκρά ζώα. Η πρώτη ήταν μια δασώδης περιοχής, όπου εντοπίστηκε ο ένας σκύλος στους θάμνους, και η δεύτερη ένα κανάλι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείο στην ακτή όπου πιθανώς να βρίσκονταν τα σκυλιά, όμως «είναι πιθανό ένας αλιγάτορας να τα έφαγε».  

Η 45χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση και εγκατάλειψη ζώου και παράνομη απόρριψη νεκρού ζώου. Σύμφωνα με τα αρχεία της υπόθεσης, οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου αφέθηκε ελεύθερη την Κυριακή με εγγύηση 9.000 δολαρίων, όπως αναφέρει το Law & Crime.