Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κάμπινγκ

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κατασκηνωτές και καταπλάκωσε σκηνή όπου υπήρχε βρέφος, σε περιοχή της Ουαλίας. 

Όπως μεταδίδει το BBC επικαλούμενο αστυνομικές πηγές της Ουαλίας, το όχημα έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε στο κάμπινγκ «Newgale Campsite» που βρίσκεται στο Πεμπρόκσιρ της δυτικής Ουαλίας.

Ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης διατηρούσε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και περιγράφει ως «μακελειό» αυτό που προκάλεσε ο οδηγός το βράδυ του Σαββάτου (12/08).

«Το όχημα πέρασε πάνω από τη σκηνή και συνέχισε να κυλά πριν καταλήξει όρθιο πάνω από κόσμο. Θα μπορούσε να ήταν ακόμα χειρότερο. Υπήρχε ένα μωρό και ο μόνος λόγος που σώθηκε ήταν επειδή ήταν σε κούνια. Το αυτοκίνητο είχε τόσο μεγάλη ταχύτητα που εκτοξεύθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

«Ευτυχώς που υπήρχαν πυροσβέστες και δύο χειρουργοί που έμεναν στο κάμπινγκ», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, προσθέτοντας ότι «το αυτοκίνητο κατέβαινε με ταχύτητα και όταν άρχισε να φρενάρει, αναποδογύρισε πολλές φορές και έπεσε στη σκηνή».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική Αστυνομία, δύο από τους εννέα τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: Cnn.gr