Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Δύο άνδρες ηλικίας 31 και 26 ετών, τέθηκαν υπό πενθήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συγκεκριμένα 31 γραμμαρίων ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, 4 γραμμαρίων κοκαΐνης και δύο χαπιών ecstasy.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουλίου, μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, προέβησαν στην σύλληψη δύο υπηκόων τρίτων χωρών, ηλικίας 31 και 26 ετών».

Πρόσθεσε ότι τα δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β και συγκεκριμένα 63 σακουλάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης - κάνναβης συνολικού βάρους 31 γραμμαρίων, 20 σακουλάκια τα οποία περιείχαν άσπρη σκόνη-κοκαΐνη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων και 2 χάπια ecstasy.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.