Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται αγοράκι δώδεκα ημερών, το οποίο τραυματίστηκε χθες μετά από πτώση στο έδαφος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βρέφος φέρεται να έπεσε στο έδαφος την ώρα που ο ένας από τους δύο γονείς προσπαθούσε να το δώσει στον άλλο σε χώρο στάθμευσης.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου και νοσηλεύεται. Το νεογέννητο φέρει τραύμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή. 

Το βρέφος φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.  

Σημαντικό, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, κ. Νικολάου, όπως αναφέρουν οι γιατροί για να μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του νεογνού, είναι να περάσει το πρώτο εικοσιτετράωρο από την στιγμή που τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε για να διαφανεί η πορεία της κατάστασης της υγείας του.  Οι γονείς, συμπλήρωσε, από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους στο Μακάρειο Νοσοκομείο.