Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξγ

Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε ότι μπήκε σε σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον για να αποφύγει το δράμα με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

«Σίγουρα μπήκα σε μια άλλη σχέση τόσο γρήγορα», είπε η 42χρονη ριάλιτι σταρ στις αδελφές Κένταλ και Κάιλι Τζέννερ στο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians» του Hulu.

«Απομάκρυνε το μυαλό μου από, ας πούμε, πράγματα και αυτός δεν είναι ένας τρόπος για να τρέχεις μακριά από τα πράγματα», ανέφερε.

 

Η τηλεπερσόνα είπε στις αδελφές της ότι «είναι καλύτερα να νιώθεις, να ασχολείσαι [και] να θεραπεύεσαι».

Η Κάιλι αστειεύτηκε στη συνέχεια ότι θα έπρεπε να κάνουν όλοι τους τα ίδια τατουάζ με αυτήν την ατάκα, κάνοντας τις αδελφές της να γελάσει.

Ο προβληματισμός της Καρντάσιαν για τη θυελλώδη σχέση της με τον πρώην ηθοποιό του «Saturday Night Live» ήρθε την ώρα που συζητούσε τις δυσκολίες της συν-κηδεμονίας με τον Γουέστ.

Μετά τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού τον Ιανουάριο του 2021, ο Γουέστ έγινε πρωτοσέλιδο όταν κατέκρινε δημόσια την Καρντάσιαν στο διαδίκτυο επειδή τον κρατούσε μακριά από τα παιδιά τους.
 

Η Καρντάσιαν, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εκείνο τον Φεβρουάριο, αρνήθηκε την κατηγορία και παρακάλεσε τον Γουέστ να σταματήσει να την παρενοχλεί.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άρχισε επίσης να βγαίνει με τον 29χρονο Ντέιβιντσον, κάτι που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και γρήγορα συγκέντρωσε τεράστια προσοχή.

Η Καρντάσιαν και ο κωμικός γνωρίστηκαν όταν η τηλεπερσόνα παρουσίασε το «SNL» τον Οκτώβριο του 2021. Τον επόμενο μήνα, οι φήμες για ειδύλλιο άρχισαν να οργιάζουν, καθώς εντοπίστηκαν σε διάφορες εξόδους μαζί.

Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους στο Instagram τον Νοέμβριο του 2021, με αποτέλεσμα ο Γουέστ να δημοσιεύσει ένα βίαιο και επιθετικό μουσικό βίντεο που απευθυνόταν στον Ντέιβιντσον.

Η Καρντάσιαν παρακάλεσε τον πρώην άντρα της να σταματήσει να επιτίθεται δημόσια στον Ντέιβιντσον, στέλνοντάς του μήνυμα που έγραφε: «Δημιουργείς ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον και κάποιος θα πληγώσει τον Πιτ και για όλα αυτά θα φταις εσύ».

Τον Απρίλιο του 2022, ο Ντέιβιντσον και η Καρντάσιαν είχαν την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι «The Kardashians», ενώ λίγο αργότερα περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Όμως η σχέση τους κράτησε μόλις εννιά μήνες και το ζευγάρι χώρισε τον Αύγουστο του 2022.

Πηγή: protothema.gr