Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γ

Καυτές αναμένονται και οι επόμενες μέρες στην Κύπρο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες σταθεροποιούνται πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, με τη μετεωρολογική υπηρεσία να εκδίδει μία ακόμη κίτρινη προειδοποίηση, ενώ το Σαββατοκύριακο η κατάσταση αναμένεται να είναι πραγματικά...καυτό.

«Αύριο πάμε στους 41 και πάλι και την Παρασκευή αλλά το Σαββατοκύριακο ανεβαίνουμε ένα επίπεδο πάμε στους 42 ενδεχόμενα και 43 με ανάλογη την αύξηση και σε περιοχές των ορεινών ίσως στο 33 με 34, στα παράλια το 33 το 34 με 37 38», σημείωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαϊδης.

Αποπνικτική προβλέπεται να είναι η κατάσταση μέχρι το τέλος του μήνα.

«Παραμένει ο αντικυκλώνας στην περιοχή μας δεν μετακινείται αυτού του είδους τα συνοπτικά συστήματα σπανιότητα μετακινούνται ή χαθούν την ενέργεια τους  είναι τώρα εδώ και δέκα μέρες που επηρεαζόμαστε και φαίνεται ότι και μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα μεταβληθεί ουσιαστικά», σημείωσε ο κ. Νικολαϊδης.

Όσον αφορά τους νοσηλευόμενους με θερμοπληξία παραμένουν στους έξι, αφού μπορεί να είχαμε ένα εξιτήριο, αλλά είχαμε και μία νέα εισαγωγή 89χρονου, με αποτέλεσμα δύο να είναι στο Γ.Ν. Λευκωσίας και τέσσερις  στο Γ.Ν.  Λεμεσού, με τον ένα να δίδει μάχη για τη ζωή του.