Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φδσ

Ένα 10χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο αφού εκτοξεύθηκε από το κάθισμά του σε τρενάκι λούνα παρκ στο φεστιβάλ Taste of Summer στην Αντιόχεια της Καλιφόρνια το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, όταν τα πληρώματα έφτασαν στο σημείο γύρω στις 14:40, οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραυματισμένο παιδί, που ταυτοποιήθηκε ως Huntley Daniels.

Βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι και τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρας πάνω στο ίδιο τρενάκι θυμάται τον δεκάχρονο να λέει πως η ζώνη ασφαλείας του άρχισε να λύνεται.

Το παιδί εκτινάχθηκε μετά από λίγο από το κάθισμά του με αποτέλεσμα από την πτώση του να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Η οικογένειά του αποκάλυψε ότι υπέστη σπασμένα πλευρά, σπασμένο μηριαίο οστό, σπασμένο χέρι, ραγισμένο κρανίο και σπασμένη σιαγόνα. Η πρόσκρουση της πτώσης ανάγκασε επίσης τα δόντια του να εισχωρήσουν στα ούλα του, επιδεινώνοντας την έκταση των τραυμάτων του.

Ο δήμαρχος της περιοχής  διέταξε να κλείσει προσωρινά το θεματικό πάρκο για να επιτρέψουν στους αξιωματούχους να κάνουν τις απαραίτητες έρευνες.

«Δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι μπορεί να σου συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε σοκαρισμένη η γιαγιά του Huntley.

Αποκάλυψε επίσης πως το βράδυ της Δευτέρας ο 10χρονος ήταν ξύπνιος και η κατάστασή του ήταν σταθερή.

Πηγή: in.gr