Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΤΑΕΠ παίδων

Εξοπλισμό κατάλληλο για να μπορούν νοσηλευτές και γιατροί να βρίσκουν φλέβες σε βρέφη που έχουν επηρεασμένη κλινική κατάσταση, παραχώρησε ως δωρεά στον ΟΚΥπΥ και το Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών Παίδων, ο ιδρυτής του ιδρύματος Μικροί Ήρωες, ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς. 
 
Την υπόσχεση που έχει δώσει, να βρίσκεται κοντά στα παιδιά, τήρησε ο ιδρυτής του ιδρύματος Μικροί Ήρωες, Λουκάς Φουρλά. Δώρισε στο ΤΑΕΠ Παίδων εξοπλισμό κατάλληλο για την ανεύρεση φλεβών σε βρέφη που έχουν επηρεασμένη κλινική κατάσταση. 
 
«Και αυτό που κάνετε εδώ στο νοσοκομείο αυτή την στιγμή είναι ιερό, ελπίζω αυτό το διαγνωστικό μηχάνημα να είναι χρήσιμο για τις δουλείες σας και όπως έχουμε υποσχεθεί θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Λουκάς Φουρλάς. 
 
Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών Παίδων στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την πρώτη Φεβρουαρίου εξυπηρετώντας μέχρι σήμερα περισσότερα από τρεις χιλιάδες παιδιά. 
 
«Με αυτή τη δωρεά βοηθούν ακόμη πιο πολύ το έργο των ιατρών μας εδώ στο ΤΑΕΠ, το πρώτο ΤΑΕΠ Παίδων στην Κύπρο. Ελπίζω πλέον να συμβάλουμε περισσότερο στην καλύτερη φροντίδα των παιδιών αυτών που μας χρειάζονται για τα επείγοντα τους», δήλωσε η επιχειρησιακή διευθύντρια του ΟΚΥπΥ, Ειρήνη Προκοπίου.  
 
Σύμφωνα με την κ. Προκοπίου το ΤΑΕΠ Παίδων, μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει πέντε παιδάκια ταυτόχρονα, από τρία που ήταν η αρχική του δυνατότητα.