Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Εριέττα Κούρκουλλου

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μοιράζεται αρκετά συχνά τις σκέψεις της με τους ακολούθους της, τους προβληματισμούς της και απαντά με ειλικρίνεια σε όσα τη ρωτούν.

Το πρωί της Παρασκευής (14/7) η γυναίκα που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Save a Greek Stray προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από την στιγμή που έμαθε πως θα γίνει μανούλα και συγκίνησε τους followers της.

Εκτός από το βίντεο, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες με τον γιο της και τον αγαπημένο της, Βύρωνα Βασιλειάδη. «Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς. Ακόμα κοιτάω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η ίδια θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες. «Και ενώ η καρδιά μου γεμίζει φως σήμερα, δεν θα ξεχάσω ποτέ το σκοτάδι. Δεν θα σταματήσω να σκέφτομαι τις γυναίκες που ακόμα παλεύουν… που ακόμα πονάνε… που ακόμα φοβούνται μέχρι και την ελπίδα μιας θετικής χοριακής. Είμαι μαζί σας! Θα είμαι πάντα μαζί σας γιατί ήμουν και είμαι μία από εσάς. Μανούλες είσαστε ήδη και το παιδάκι σας θα έρθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις αναρτήσεις της

σαδ
σαδ

 

σαδ
σαδσα

 

σαδ