Τηλεόραση Ραδιόφωνο
,κ

Τα γενέθλιά της είχε η κόρη της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Χάρπερ, με την οικογένειά της να της εύχεται στα κοινωνικά δίκτυα. Παρόλα αυτά, οι ευχές της Νίκολα Πελτζ, της γυναίκας του μεγάλου αδελφού της Χάρπερ, Μπρούκλιν Μπέκαμ, συνάντησαν αντιδράσεις.

Η Πελτζ, η οποία παντρεύτηκε τον μεγάλο γιο των Μπέκαμ πέρυσι τον Απρίλιο, θέλησε να καταφύγει στο Instagram για να μοιραστεί τις γενέθλιες ευχές της για τη Χάρπερ Μπέκαμ.

Σε ανάρτησή της λοιπόν, στο Instagram, η Πελτζ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τη Χάρπερ. Σε ένα όμως από τα στιγμιότυπα, η 12χρονη κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ σηκώνει ψηλά τη μπλούζα της και αφήνοντας να φανεί ένα τατουάζ σε σχήμα πεταλούδας, όμοιο με αυτό της Πελτζ.

«Χρόνια Πολλά στην μικρή μου αδερφή Χάρπερ Σέβεν. Είσαι το πιο καταπληκτικό κορίτσι και είμαι τόσο τυχερή που σε έχω στη ζωή μου. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι (Μπορούμε να ταιριάζουμε για πάντα;;;)», έγραψε στη λεζάντα η Πελτζ.

Στην ίδια φωτογραφία, η Πελτζ ποζάρει κατεβάζει το λευκό παντελόνι της λίγο πιο χαμηλά προκειμένου να δείξει πως έχει ακριβώς το ίδιο τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης της.
 

 

Η φωτογραφία αυτή όμως ξεσήκωσε μια θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φαν, με πολλούς να αναρωτιούνται εάν το τατουάζ της Χάρπερ είναι αληθινό και άλλους να εκφράζουν τον θυμό και να αντιπαρατίθενται στην επιλογή των γονιών της που της επέτρεψαν να κάνει τατουάζ σε αυτή την τόσο νεαρή ηλικία.

«Σίγουρα μια 12χρονη δεν έχει πραγματικό τατουάζ» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να αναρωτιέται: «Πιθανώς μια ηλίθια ερώτηση. Αλλά είναι πραγματικό το τατουάζ της Χάρπερ;».
 

[πο


Ένας άλλος ακόλουθος πρόσθεσε: «Η Χάρπερ είναι πολύ μικρή για τατουάζ» ενώ ένας ενθουσιασμένος θαυμαστής φάνηκε πιο θετικός αναφέροντας: «Αγαπώ που έχετε και οι δύο τατουάζ».

«Σίγουρα, μια 12χρονη δεν έχει αληθινό τατουάζ» ήταν ανάμεσα στα σχόλια με έναν άλλο να ρωτά: «Κανείς σας δεν είχε ποτέ ψεύτικο τατουάζ όταν ήταν παιδί;».

Πάρτι γενεθλίων με θέμα την Prada

Οι διάσημοι γονείς της Χάρπερ διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων για την κόρη τους, με θέμα τον οίκο υψηλής ραπτικής Prada, που έγινε στο ομώνυμο καφέ στα Harrods, ενώ δημοσίευσαν φωτογραφίες από την εκδήλωση και μοιράστηκαν τις ευχές τους στην κόρη τους.

«Χρόνια πολλά όμορφη κυρία μου, συνέχισε να είσαι όμορφη μέσα και έξω, είσαι το πιο καταπληκτικό κοριτσάκι που θα μπορούσε να ευχηθεί ένας μπαμπάς, ο μπαμπάς σε αγαπάει» έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Και η Βικτόρια με τη σειρά της δήλωσε: «Χρόνια πολλά, κοριτσάκι μου!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Χάρπερ Σέβεν είναι 12 ετών σήμερα!!!! Σε αγαπάμε τόσο πολύ! Είσαι τα πάντα για μας».

 

Πηγή: protothema.gr