Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 29 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας απαγωγής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής, αδικήματα που διαπράχθηκαν το Σάββατο 8 Ιουλίου στην Αγία Νάπα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ο 29χρονος συνελήφθη χθες Κυριακή στη Αγία Νάπα και δεν είναι ένας από τους δύο κουκουλοφόρους που φέρεται να προσπάθησαν να απαγάγουν τον άνδρα ηλικίας 35 ετών, σε παραλία της  περιοχής, τους οποίους εξακολουθεί να καταζητεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να δέχθηκε ξυλοδαρμό, το καλοκαίρι του 2022 στην Αγία Νάπα και είναι μάρτυρας σε υπόθεση που εκδικάζεται ενώπιον Δικαστηρίου. Για την υπό εκδίκαση υπόθεση ξυλοδαρμού, η Αστυνομία είχε συλλάβει τρία πρόσωπα, δύο εκ των οποίων είναι οι δύο καταζητούμενοι στην υπόθεση απόπειρας απαγωγής, ενώ το τρίτο πρόσωπο είναι ο 29χρονος. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για απόπειρα απαγωγής στην Αγία Νάπα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη παραλία στην Αγία Νάπα. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι δύο άτομα που έφεραν κουκούλα στο πρόσωπο φέρονται να άρπαξαν από την ξαπλώστρα όπου βρισκόταν άνδρας ηλικίας 35 ετών και να τον μετέφεραν σε άλλο σημείο της παραλίας.

Ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία ότι σε κάποια στιγμή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο κουκουλοφόροι να τον αφήσουν και να τραπούν σε φυγή. Από τα τραβήγματα των αγνώστων ο 35χρονος υπέστη εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων τα οποία και καταζητούνται.