Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών  για την περίεργη απόπειρα αρπαγής νεαρού προσώπου χθες σε beach bar  στην Αγία Νάπα, μπροστά στα έντρομα και έκπληκτα μάτια εκατοντάδων λουομένων που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, επικεντρώνονται στον εντοπισμό των δυο κουκουλοφόρων,  οι οποίοι  μέρα μεσημέρι έσυραν με την βία το συγκεκριμένο πρόσωπο έξω από το μαγαζί.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν τεθεί κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τόσο από το σημείο, όσο και από παρακείμενα υποστατικά, τα οποίο καταγράφουν τους δράστες  να διανύουν μεγάλη απόσταση φορώντας τις κουκούλες πριν φτάσουν στο σε beach bar.

Υπενθυμίζεται πως τα δυο πρόσωπα ανάγκασαν τον  νεαρό  να βγει εκτός του μαγαζιού ωστόσο ο ίδιος  κατάφερε να ξεφύγει. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο με μοτοσικλέτα.

Το θύμα της περίεργης αυτής υπόθεσης,  το οποίο είναι γνωστό στην αστυνομία,  έδωσε χθες κατάθεση, με τις  αρχές ωστόσο μέχρι στιγμής να μην έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Δεν αποκλείεται, πάντως στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης να ανοίξουν και παλαιότερες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το θύμα της περίεργης απόπειρας αρπαγής.

Το βίντεο από την απαγωγή