Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σύλληψη

Διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων για υπόθεση παράνομης κατοχής 16 κιλών κάνναβης. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η νέα κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών (κάνναβης) έγινε χθες Κυριακή στην Πάφο, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να εξετάσει ποιοι ήταν οι παραλήπτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν την Κυριακή 16 κιλά κάνναβης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 55 και 38 ετών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε στις ταξιδιωτικές αποσκευές των προσώπων αυτών, τα οποία αφίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο Πάφου, προερχόμενα από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Σε έλεγχο των αποσκευών τους εντοπίστηκαν 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 16 κιλών και 287 γραμμαρίων περίπου.