Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κιβωτός του Κόσμου

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο κρεβάτι του ο 53χρονος πατήρ Ιγνάτιος, βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 53χρονος, που ήταν συνεργάτης, φίλος και μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου, υπέστη ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ο εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, τον πατέρα Ιγνάτιο εντόπισαν νεκρό οι δικοί του άνθρωποι, μελανιασμένο στο κρεβάτι του. «Ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει το παιδί του στον πατέρα Αντώνιο πριν από πολλά χρόνια και τον είχε φιλοξενήσει στην Κιβωτό του Κόσμου. Τελικά το παιδί σπούδασε και πέτυχε πολλά πράγματα στη ζωή του», όπως είπε. «Ήταν ήρωας για εμάς με πολυσχιδές έργο» συμπλήρωσε. 

«Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου, όταν του ζητήθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Ήταν ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του ως μάρτυρα υπεράσπισης της Κιβωτού», ανέφερε. Φέρεται να μην αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης για αυτό «και κανένας δεν το περίμενε αυτό». 

Πηγή: lifo.gr