Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οδοφραγμα

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς και οι κοινοτάρχες του διαμερίσματος Π. Χρυσοχούς και περιοχής Τηλλυρίας, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που αφορούσε τη διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων από την οποία διαφαίνεται ότι η Κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στην διάνοιξη της διόδου Πυροϊού, όπως αναφέρουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του  Δημάρχου Πόλης Χρυσοχούς και των Κοινοταρχών του διαμερίσματος Χρυσοχούς και της περιοχής Τηλλυρίας, επί του θέματος οι επηρεαζόμενοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους και μέσω επιστολής που απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ζητούν άμεσα όπως διευθετηθεί μεταξύ τους συνάντηση για συζήτηση του θέματος.

Όπως αναφέρουν, η περιοχή τους παραμένει αποκλεισμένη και αποκομμένη από το 1964 και θεωρούν «αδιανόητη τη συζήτηση για τη διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων χωρίς να τίθεται ως πρώτη προτεραιότητα η διάνοιξη του περάσματος Κοκκίνων». 

Επιπρόσθετα σημειώνουν πως αναμένουν τη διευθέτηση συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το συντομότερο δυνατόν για συζήτηση του θέματος και «προς αποφυγή αχρείαστων κινητοποιήσεων των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι μετά τη χθεσινή ανακοίνωση εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους», καταλήγει η ανακοίνωση.