Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ντέιβιντ Μπέκαμ Βικτόρια Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία για να γιορτάσει την επέτειο γάμου με τη σύζυγό του, Βικτόρια. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 24 χρόνια, αλλά δηλώνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. 

Ο Μπέκαμ έγραψε στην ανάρτησή του: «Αυτή τη μέρα 4.7.99 - 24 χρόνια και συνεχίζουμε. Στην καλύτερη σύζυγο, μαμά, ‘’σύντροφο’’ στο ποτό… Χρόνια πολλά για την επέτειό μας. Σε αγαπώ τόσο πολύ». 

Όπως ήταν λογικό, θαυμαστές και φίλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το ζευγάρι στην επέτειό του. Η ηθοποιός Eva Longoria, η οποία είναι στενή φίλη της Βικτόρια σχολίασε: «Ευτυχισμένη επέτειο στο αγαπημένο μου ζευγάρι στον κόσμο!». 

Η φίλη του ζευγαριού και μοντέλο, Isabela Rangel Grutman, έγραψε επίσης: «Ευτυχισμένη επέτειο», ενώ έβαλε και πολλά emojis καρδιάς. Και η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε ανάρτηση στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «4.7.99 - πριν από 24 χρόνια. Σ' αγαπώ τόσο πολύ».

Το 2016, η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε στη βρετανική «Vogue» για την πρώτη φορά που είδε τον Ντέιβιντ και αποκάλυψε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, ο κεραυνοβόλος έρωτας υπάρχει. Το συνειδητοποίησα και το έζησα με τον Ντέιβιντ». 

Η σχέση του ζευγαριού

1997
Βικτόρια και Ντέιβιντ γνωρίζονται κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα

Ιανουάριος 1998 
Το ζευγάρι ανακοινώνει τον αρραβώνα του

Μάρτιος 1999
Υποδέχονται το πρώτο τους παιδί, τον Μπρούκλιν 

Ιούλιος 1999
Το ζευγάρι παντρεύεται 

Σεπτέμβριος 2002
Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ υποδέχονται το δεύτερο παιδί τους

Φεβρουάριος 2005
Το ζευγάρι καλωσορίζει το τρίτο του παιδί

Ιούλιος 2011
Υποδέχονται το τέταρτο παιδί τους 

Μάιος 2018
Παρευρίσκονται στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν και του Χάρι

Ιούλιος 2019
Το ζευγάρι γιόρτασε 20 χρόνια μαζί και τίμησε την επέτειο με μια ανάρτηση στο Instagram

Πηγή: Skai.gr