Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΗΤΡ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν από σφαίρες το βράδυ της Δευτέρας στη Φιλαδέλφεια, όπου συνελήφθη ύποπτος, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την Αστυνομία. 

Εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της Φιλαδέλφειας επιβεβαίωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι υπάρχουν «πολλά» θύματα, προσθέτοντας ωστόσο πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθη ύποπτος που φόραγε αλεξίσφαιρο και παράλληλα κατασχέθηκαν τουφέκι και πιστόλι σε μικρή απόσταση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Philadelphia Inquirer.

Όπως και η εφημερίδα, ο WPVI, τοπικός τηλεοπτικός σταθμός της Φιλαδέλφειας που ανήκει στο εθνικό δίκτυο του ABC News, ανέφερε πως δύο από τα θύματα ήταν έφηβοι, εκ των οποίων ο ένας υπέκυψε.

Οι λεπτομέρειες για τη νέα επίθεση είναι ακόμη συγκεχυμένες. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την παραμονή της εθνικής εορτής της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ.

Την Κυριακή, δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 28 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί ήταν παιδιά, από πυρά εν μέσω γιορτής σε γειτονιά της Βαλτιμόρης.