Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φονικο Λεμεσος

Προσωποκράτηση 8 ημερών αποφάσισε το δικαστήριο για τους φερόμενους δράστες της δολοφονίας στη Λεμεσό με θύμα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου, πατέρα δύο παιδιών. Από τη συμπλοκή που έγινε έξω από μπυραρία στον Ύψωνα τραυματίστηκαν άλλοι δύο Ελληνοκύπριοι, ένα 51χρονος ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και ένας 43χρονος με ελαφρά τραύματα.

Το χρονικό της υπόθεσης:

Γύρω στη 1.50π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή έξω από μπυραρία στον Ύψωνα. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, τρεις θαμώνες της μπυραρίας, ηλικίας 44, 51 και 43 ετών, φέρονται να δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι και να τραυματίστηκαν, από δύο άλλους θαμώνες του υποστατικού.

Ο θύτης, φέρεται να είπε στον 43χρονο «θα σε σφάξω ρε μπάσταρδε», όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης.

δολοφονια λεμεσος 3

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 49 και 54 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, τα άτομα που εμπλέκονται στο επεισόδιο γνωρίζονται. Ο 49χρονος είχε κάποιες προσωπικές διάφορες με φίλο των θυμάτων ο οποίος ήταν παρών στο σκηνικό και τραυματίστηκε ελαφρά από το επεισόδιο.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 44χρονου Μάριου Ονησιφόρου, ο οποίος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, στο λαιμό. Ο 51χρονος φέρει επίσης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο πρόσωπο και την τραχηλική χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να θεωρείται κρίσιμη. Ο 43χρονος φέρει τραύμα στο χέρι.

Ερευνάται και πιθανή εμπλοκή και άλλων ατόμων στην αιματηρή συμπλοκή καθώς δεν είναι ξεκάθαρο πόσα άτομα συνδέονται με το επεισόδιο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

δολοφονια λεμεσος 2