Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Άγγελος θεοφάνους

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική γιορτή Άγγελος Θεοφάνους η οποία διοργανώνεται για 12 Χρόνια με το σύνθημα ΖΗΣΕ..ΑΓΑΠΑ…ΧΑΜΟΓΕΛΑ. Αυτή τη φορά προστίθεται και ένα νέο σύνθημα, το ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ… ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ένα όμορφο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ με αθλητικές δραστηριότητες. 

Η οικογένεια του Άγγελου Θεοφάνους δεν σταμάτησε να γιορτάζει τα γενέθλιά του από τότε που το παιδί τους έγινε άγγελος στον ουρανό. Τώρα πια τα γιορτάζει με έναν διαφορετικό τρόπο βοηθώντας άλλα παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 Όπως δήλωσαν παλαιότερα στο ant1live και την Χριστιάνα Διονυσίου οι γονείς του:
«Θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε το κάθε παιδί να έχει τη θεραπεία του. Κανένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει τόσο. Έτσι, κάθε 1η Ιουλίου που ο Άγγελος γιορτάζει τα γενέθλια του στον ουρανό πια, εμείς αποφασίσαμε να διοργανώνουμε μια γιορτή αγάπης. Θέλουμε να προσφέρουμε γέλιο και χαρά σε άλλους μικρούς Αγγέλους της ζωής που βρίσκονται στη γη και έχουν μεγάλη ανάγκη. Τα έσοδα της γιορτής δίνονται στον σύνδεσμο «Ηλιαχτίδα Ζωής» στη Λάρνακα.»

Οι εκδηλώσεις για το Αθλητικό Απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου:

Άγγελος θεοφάνους2