Τηλεόραση Ραδιόφωνο
-[0

Ξεχειλίζει από οργή και αγανάκτηση η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Αναστάζια στην Κω, αλλά και τις ποινές στους ενόχους για βιασμό και δολοφονία.

Μετά την οργισμένη παρέμβαση της στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 την Τρίτη, η Κούλα Αρμουτίδου μίλησε την Τετάρτη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για την άτυχη Αναστάζια και τον παραλληλισμό με την υπόθεση της κόρης της, Ελένης Τοπαλούδη, της νεαρής φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα βιασμού και άγριας δολοφονίας, το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

«Καρέ - καρέ βλέπω τη φρίκη που βίωσε η Ελένη», είπε στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου η κ. Αρμουτίδου, εκφράζοντας την αγανάκτηση της για το γεγονός πως παρά τις δηλώσεις, τις προθέσεις και τις δεσμεύσεις πολιτικών, δεν υπάρχει αυστηροποίηση των ποινών για δολοφόνους και βιαστές.

Ασκώντας δριμεία κριτική στο πολιτικό σύστημα της χώρας, είπε, μεταξύ άλλων, «Έχουμε νόμους ντροπής και εμπαιγμού. Με ρωτάνε εμένα που έχασα το παιδί μου, τα όνειρα μου, την ελπίδα μου, που είμαι συνεχώς μέσα στον πόνο και το δάκρυ; Το δικό μου τον θάνατο θα τον πληρώσουν ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Βελόπουλος, θα πληρώσουν για τη δολοφονία του δικού μου του παιδιού; Που λένε παχιά λόγια».

«Ντρέπομαι που γεννήθηκα στην Ελλάδα που έχουμε αυτό το πολιτικό σύστημα. Κοιτάνε πως θα υφαρπάξουν την ψήφο και τάζουν. Σε εμένα γιατί δεν τάζει κανείς κάτι; Να μου δώσουν τα λεφτά για τα δικαστήρια, την κηδεία και τα μνημόσυνα του παιδιού μου», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Αναφερόμενη στην οικογένειας της, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κρατική μέριμνα ούτε για τον δικό της «θάνατο», λέγοντας «κ. Μητσοτάκη, κ. Γεραπετρίτη, κ. Τσίπρα, εσείς έχετε ζωντανά τα παιδιά σας, τα αγκαλιάζετε, τα συμβουλεύετε, τα στέλνετε στα καλύτερα σχολεία. Εγώ έχασα σε μια νύχτα το παιδί μου με βασανισμό και εγώ νιώθω ότι δεν έγινε κάτι. Εμένα που με θανατώσανε, θα πληρώσει κανείς; Θα πληρώσει κανείς για τον θάνατο του πατέρα. Για το παιδί μου που 17 χρονών είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο».

 «Ερχόμαστε στις δικαστικές αίθουσες που πάλι σκοτώνουν το παιδί μας. Κάνουν ψυχρά τη δουλειά τους όπως έχουν μάθει. Ντρέπομαι σε αυτή τη χώρα. Αν φορούν παντελόνια και είναι Έλληνες να ευαισθητοποιηθούν και να αυστηροποιήσουν τις ποινές εδώ και τώρα», κατέληξε.

Πηγή: ant1news.gr