Τηλεόραση Ραδιόφωνο
-[0

Περίπου πέντε χρόνια έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η αδικοχαμένη φοιτήτρια είχε υποστεί μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια των δύο δραστών, του 21χρονου τότε Ροδίτη και του 20χρονου Αλβανού που την είχαν βιάσει. Η κοπέλα, μετά τη βάναυση κακοποίηση που υπέστη, τους παρακαλούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όμως εκείνοι τη μετέφεραν σε απομονωμένη περιοχή και την πέταξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί ζωντανή.

Η Ελένη Τοπαλούδη χθες 15/1 θα γιόρταζε τα 26α γενέθλιά της και οι γονείς της Ιωάννης και Κούλα βρέθηκαν στον τάφο της στο Διδυμότειχο με μια τούρτα.

Το μήνυμα της μητέρας για την αδικοχαμένη κόρη της ραγίζει καρδιές:

15/1/1997 - 15/1/2023

Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης. Ήσουν Ελένη μου ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ένα μικρό πλασματάκι, ένα μικρούλι τοσοδούλι που είχε την ανάγκη μου. Ήταν τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη η στιγμή που σε έφερα στο φως που ευχαριστούσα το Θεό γι’ αυτό το Θείο δώρο.

Και έρχεται ξαφνικά μια αποφράδα νύχτα που σ' τα γκρεμίζει όλα. Γιατί υπάρχουν γύρω μας ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή μες στα στήθη τους. Αυτοί οι φονιάδες, οι στυγεροί δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ούτε μάνες, ούτε πατεράδες, ούτε αδέρφια, ούτε κανέναν. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή "Η ΘΕΙΑ". "Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ". Σ' ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!

Σε ποιους να πιστέψω; Σε ποιο σύστημα; Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που αποτελούν το σύστημα. Ποιος δικαιολογεί και ξεπλένει τους δράστες, τους βιαστές και τους δολοφόνους;

Ας σκεφτούμε και ας προβληματιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!».

Λίγο αργότερα η Κούλα Αρμουτίδου προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση για την κόρη της.

Πηγή: iefimerida.gr