Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τρεις σφαίρες δέχθηκε ο 39χρονος Χρίστος Χαριλάου ο οποίος πυροβολήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στην Παρεκκλησιά. Αυτό κατέδειξε η νεκροτομή η οποία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από την Δρ. Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 39χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως δεξιού πνεύμονα προκληθείσα από πυροβόλο όπλο. Προς το παρόν είναι άγνωστα τα κίνητρα της δολοφονίας, ενώ οι ανακριτές της Αστυνομίας ψάχνουν και το παρελθόν του θύματος.

Το θύμα ασχολείτο με πωλήσεις ακινήτων, αλλά και με διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως φρουρός ασφαλείας, ενώ είχε καταδικαστεί πρόσφατα σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή για υπόθεση ναρκωτικών του 2019.

Δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το θύμα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς, εκ των οποίων ο ένας τον έπληξε στον πνεύμονα και ήταν διαμπερές. Όπως αναφέρεται, από τη σορό του θύματος λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες ή το δράστη, ωστόσο η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα δυσεπίλυτο παζλ. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος είχε μεταβεί το βράδυ του Σαββάτου σε ταχυφαγείο της περιοχής για να φέρει φαγητό στη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Μόλις αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του δέχθηκε τα θανατηφόρα πλήγματα από τον επαγγελματία εκτελεστή που είχε στήσει ενέδρα θανάτου κοντά στο σπίτι του Χαριλάου. 

Στο άκουσμα των πυροβολισμών η σύζυγος του Χρήστου Χαριλάου βγήκε έντρομη από το σπίτι, όπου τον βρήκε αιμόφυρτο σε λίμνη αίματος. Ηταν κρίσιμα τραυματισμένος και μετά από λίγα λεπτά υπέκυψε στο μοιραίο.  

Βίντεο ντοκουμέντο

Οι ανακριτές του  Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού διενήργησαν εξονυχιστικές έρευνες σε όλη την γύρω περιοχή για τον εντοπισμό στοιχείων και τεκμηρίων που θα οδηγήσουν στο ή τους δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης

Στην κατοχή τους έχουν επίσης το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην οικία του 39χρονου Χαριλάου, και στο οποίο φαίνεται να σωριάζεται νεκρός από τις σφαίρες του αυτόματου όπως εκτιμάται, όπλου, που κρατούσε ο πληρωμένος εκτελεστής. «Έχουν παραληφθεί κλειστά κυκλώματα τα οποία μελετούμε και αξιολογούμε έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια από την σκηνή και αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις», πρόσθεσε ο Υπέυθυνος ΤΑΕ Λεμεσού.

Μόνο σίγουρο για την ώρα, ότι η δολοφονία διαπράχθηκε από απόσταση, με όπλο που ενδεχομένως να είχε και τηλεφακό.

Επικρατέστερο σενάριο, ο επαγγελματίας δολοφόνος να διέφυγε τρέχοντας από τα χωράφια και να τον παρέλαβε συνεργάτης του σε κοντινή απόσταση.

Image removed.