Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιθη

Στο κόκκινο νωρίς το πρωί οι διωκτικές αρχές στον Πρωταρά. Η πληροφορία στις 7:45 το πρωί από την υπηρεσία ασθενοφόρων για άνδρα που ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην αυλή της οικίας του αλλά και δεύτερη πληροφορία για δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο υποδοχής  ξενοδοχείου με μαχαίρι έθεσε τις αρχές σε συναγερμό.

Άμεσα και στις δυο σκηνές μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, τα οποία εντόπισαν και κυνήγησαν τον νεαρό που κρατούσε ακόμα  το μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην προσπάθεια του να διαφύγει της συλληψης.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας αυτός άρχισε να τρέχει διαμέσου του χώρου του ξενοδοχείου στην πορεία εξήλθε στην αυλή του ξενοδοχείου και ακολούθησε μια πορεία υπερπηδώντας διάφορα περιτοιχίσματα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό από πτώση τεσσάρων μέτρων και να τραυματιστεί και να ακινητοποιηθεί. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου του τοπικού αστυνομικού σταθμού και άλλων μελών της ΑΔΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν και τα δύο σημεία», σημείωσε ο Εκπρόσωπος της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου.

Η ανήλικη ενημέρωσε την μητέρα της

Σύμφωνα με πληροφορίες τα όσα γίνονταν στην αυλή της οικίας του 41χρονου φαίνεται να αντιλήφθηκε η ανήλικη κόρη του η οποία σύμφωνα πάντα με αρμόδια πηγή ενημέρωσε τηλεφωνικά την μητέρα της η οποία λίγο νωρίτερα είχε αναχωρήσει για την εργασία της. Μόλις έφτασε στο  σημείο η σύζυγος του 41χρνου τον εντόπισε τραυματισμένο και κάλεσε ασθενοφόρο.

«Ο τραυματισμένος άνδρας πρόκειται για 41χρονο  κάτοικο Παραλιμνίου ο οποίος διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλές μαχαιριές στο πάνω μέρος του σώματος διασωληνώθηκε. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνούν και υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι τα δύο επεισόδια διασυνδέονται μεταξύ τους. Και τα δύο πρόσωπα είναι γνωστά στην αστυνομία», σημείωσε ο κ. Θεοδούλου.

Εναντίον του 38χρονου δράστη εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της παράνομης κατοχής και μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, και συνελήφθη. Η διαδικασία προσωποκράτησής του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο Νοσοκομείο, καθώς ο 38χρονος φέρει ανοικτό κάταγμα δεξιού ποδιού και μπήκε στο χειρουργείο. Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στην Μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο 41χρονος.