Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το νέο νομοσχέδιο για την τηλεργασία θα απασχολήσει, μεταξύ άλλων, τη συνεδρία του Εργατικού Συμβουλευτικού Σώματος που συνέρχεται από τις 10:00 το πρωί στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, υπό την προεδρία του αρμόδιου Υπουργού, Γιάννη Παναγιώτου.  

Ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου και το Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα πραγματοποιούν σύσκεψη στο Υπουργείο κατά την οποία θα τεθούν κρίσιμα θέματα. Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι πολλά και αφορούν στο νέο νομοσχέδιο για την τηλεργασία, οι τροποποιήσεις στο νομικό πλαίσιο για τον χρόνο εργασίας, καθώς και τα ιδιωτικά γραφεία εξεύρεσης εργασίας.

Θα συζητηθούν, επίσης και οι προϋποθέσεις για είσοδο και διαμονή υπηκόων τρίτων χωρών, όπως και η λειτουργία της Τριμερούς Επιτροπής Παρακολούθησης για την Εφαρμογή της Στρατηγικής για την Απασχόληση Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Κύπρο. Παράλληλα, θα συζητηθεί η ενίσχυση των δυνατοτήτων διενέργειας επιθεωρήσεων σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους για την καλύτερη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τα εργασιακά ζητήματα, και η συμφιλίωση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για τους πολύτεκνους εργαζόμενους.

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1 η σύσκεψη θα είναι πολύωρη καθώς τα θέματα θα συζητηθούν είναι αρκετά.

*Φωτογραφίες: Mattpress

2
1