Τηλεόραση Ραδιόφωνο
678

Ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε πρόσφατα τη βοήθεια του δικηγόρου του μετά την απροσδόκητη εμφάνιση των παιδιών του σε βίντεο μαζί με τη Σακίρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν είχε ενημερωθεί για τη συμμετοχή τους στο βίντεο.

Το γεγονός που τράβηξε την προσοχή έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα, όταν η Σακίρα κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Acrostico», στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά της Μίλαν και Σάσα. Το βίντεο, που προφανώς γυρίστηκε στο πρώην σπίτι τους στη Βαρκελώνη πριν από τη μετακόμισή τους στο Μαϊάμι, παρουσίαζε τα παιδιά να τραγουδούν μαζί με τη μητέρα τους, ενώ τη συνόδευαν στο πιάνο.

Δείτε το βίντεο


Η Σακίρα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Μίλαν εμφάνισε τα πρώτα του βήματα στη σύνθεση, ενώ ο Σάσα επικεντρώθηκε στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων του στο πιάνο. Το τραγούδι και η μουσική παράσταση των παιδιών έχουν λάβει πολλούς επαίνους και θετικές κριτικές.

Ωστόσο, κάποιος που φαίνεται να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος κι εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση είναι ο Ζεράρ Πικέ, ο πατέρας των παιδιών. Το σοκ του προέρχεται από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή των παιδιών του στο βίντεο της τραγουδίστριας μέχρι τη δημοσιοποίησή του.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Lorena Vazquez, μιλώντας στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles», ο Πικέ δεν είχε καμία προηγούμενη γνώση, άδεια ή εξουσιοδότηση για τη συμμετοχή των παιδιών του. Ακόμη και τα ίδια τα παιδιά δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους.

Το μέγεθος της οργής και της έκπληξης του για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή των παιδιών του πριν από τον υπόλοιπο κόσμο, τον οδήγησε να συμβουλευτεί τους δικηγόρους του για να διερευνήσει πιθανές ενέργειες.

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μίλησε με τον δικηγόρο του για να καθορίσει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν», μοιράστηκε η Marisa Martin Blazquez.

Εν τω μεταξύ, πηγές από το περιβάλλον του Πικέ, με τις οποίες επικοινώνησε η εκπομπή «Ya es mediodia», δήλωσαν ότι «Αυτό θα σηματοδοτήσει ένα σημείο καμπής στη σχέση τους».

Πηγή: protothema.gr