Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Σακίρα

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Acróstico» η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο όπου ο 10χρονος Μίλαν και ο 8χρονος Σάσα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους φωνητικά μαζί με τη μητέρα τους καθώς παίζουν πιάνο.

«Φέτος ο Mίλαν έγραψε τραγούδια που με έκαναν να δακρύσω και ο Σάσα πέρασε ώρες στο πιάνο ανακαλύπτοντας τη φωνή του», έγραψε η Σακίρα σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Και οι δύο έχοντας περάσει λίγο χρόνο μαζί μου στο στούντιο ακούγοντας αυτό το τραγούδι, μου ζήτησαν να συμμετέχουν. Το ένιωσαν και το ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο και για τους ίδιους, με το ίδιο πάθος και συναίσθημα ενός ανθρώπου που κουβαλάει τη μουσική μέσα του», πρόσθεσε η ευτυχισμένη μαμά η οποία το αφιέρωσε και στα δυο της παιδιά.

Μάλιστα το τραγούδι έχει γραφτεί με ένα μοναδικό τρόπο από την τραγουδίστρια. Όπως αναφέρει το Βillboard, με το πρώτο γράμμα από κάθε στίχο της πρώτης στροφής, σχηματίζεται το όνομα του γιου της «Mίλαν» ενώ στη μέση του τραγουδιού το ίδιο γίνεται και με το όνομα του δεύτερου παιδιού της.

«Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Το βίντεο σε περίπου 15 ώρες από τη δημοσίευση του είχε ήδη πάνω από 9.550.000 προβολές στο Youtube.