Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ο7θγ

Ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να έφερε σε δύσκολη θέση τα δύο παιδιά του όταν ξεκίνησε μια συνάντηση στο σχολείο τους.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, άρχισε να κάνει επίδειξη... των επιτευγμάτων του στο γρασίδι, με αποτέλεσμα οι μικροί Σάσα και Μίλαν να αισθανθούν περίεργα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Πικέ ταξίδεψε ως το Μαϊάμι, όπου ζει η πρώην του, Σακίρα, με τους γιους του, προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο με τα δύο αγόρια. Η Άνα Μαρία Αλβαράντο, παρουσιάστρια της εκπομπής «Sale el Sol», τόνισε, πως ο Πικέ δεν άφησε καλή εντύπωση σε συνάντηση γονέων στο σχολείο των παιδιών. 

Παραβρέθηκε στη συνάντηση ως «ποδοσφαιριστής διεθνούς βεληνεκούς», καθώς οι πηγές λένε ότι επιδείκνυε κάποια από τα επιτεύγματα που έκανε όσο ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Η στάση του αυτή ήρθε σε πλήρη αντίθεση με την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών, Σακίρα.

Η ίδια είπε απλώς το όνομά της και την εθνικότητά της, όταν συστήθηκε στην αίθουσα.

Η Αλβαράδο τόνισε επίσης, ότι «τόσο ο Μίλαν όσο και ο Σάσα έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά στο νέο τους σχολείο και έχουν κάνει ήδη νέους φίλους. Τα παιδιά της Σακίρα και του Πικέ ήταν πάντα πολύ κοινωνικά και ομιλητικά».

Η Σακίρα βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα από μουσικής πλευράς, καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι: «Acrostico» το οποίο είναι αφιερωμένο στους γιους της, ενώ υπάρχουν και «αιχμές» κατά του Πικέ στους στίχους.

Όταν άφησε τους γιους του στη βροχή

Το κατά πόσο καλός πατέρας είναι ο Πικέ, έχει αμφισβητηθεί αρκετά από τα media και τα κοινωνικά δίκτυα. Μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα, έχει απασχολήσει τόσο τα μέσα, που ο φακός των παπαράτσι τον κυνηγά παντού.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, τον «εντόπισε» σε μία κακή στιγμή, όταν άφηνε τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας τους στη Βαρκελώνη,  όπου έμεναναν τότε. 

Το πρακτορείο Europa Press μοιράστηκε ένα απόσπασμα που δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του Πικέ για να μπουν στο σπίτι της μητέρας τους. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να βραχούν αρκετά λόγω της κακοκαιρίας, καθώς στη Βαρκελώνη έβρεχε και φυσούσε.

Τα παιδιά έμειναν στο δρόμο μέχρι να ανοίξει η πόρτα και ο Πικέ αποχώρησε με το αυτοκίνητο, μόλις μπήκαν στο σπίτι.

«Τι απαίσιος πατέρας, δεν τους βοηθάει με τις βαλίτσες τους, ούτε τους αποχαιρετάει με αγάπη και ο καημένος ο Μίλαν με το ζόρι μπορούσε να μεταφέρει τη βαλίτσα» γράφει ένα από τα σχόλια στο βίντεο. «Τι πατέρας είναι αυτός... τόσο τρελός που φεύγει με την πόρτα ανοιχτή... και να κρεμόταν το παιδί του από το αυτοκίνητο δεν θα το πρόσεχε, Θεέ μου» σχολίασε κάποιος άλλος.

Πηγή: protothema.gr