Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κοντά στο σημείο του εγκλήματος με θύμα τον Άγγελο Περικλέους βρίσκονται οι αστυνομικοί ερευνητές. Το πρωί εντοπίστηκαν θαμμένα εργαλεία σε περιοχή του Μαρί που εικάζεται ότι αφορούν την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 στα εργαλεία εντοπίστηκαν κολλητικές ταινίες, αλυσίδες και άλλα. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι ενδεχομένως να συνδέονται με την υπόθεση. Ο εντοπισμός τους έγινε με τη συνδρομή drone της πολιτικής άμυνας.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες σε κοντινό σημείο εντοπίστηκαν και κάλυκες και γίνονται έρευνες να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάλυκες από το όπλο που βρήκε ρακοσυλλέκτρια σε κάλαθο σε κεντρική λεωφόρο στη Λευκωσία. Το όπλο εντόπισε το  βράδυ της 25ης Απριλίου ρακοσυλλέκτρια μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ο οποίος βρίσκεται  σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου διαμένει συγγενικό πρόσωπο του 24χρονου που τελεί υπό κράτηση και εναντίον του διερευνάται φόνος εκ προμελέτης. 

Για την υπόθεση οδηγήθηκαν εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το πρωί της Τρίτης (16/05), ο 24χρονος χάκερ και βασικός ύποπτος της υπόθεσης, η 59χρονη μητέρα του και ο 71χρονος θείος του.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε όπως ο 24χρονος χάκερ και ο 71χρονος θείος του παραμείνουν υπό κράτηση, ενώ η 59χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.
 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

1
1

 

1