Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξνγ

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που αφορά τη Σακίρα και τη μητέρα του πρώην συντρόφου της, Ζεράρ Πικέ.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης, παρουσία και των δύο οικογενειών, η μητέρα του Πικέ, Montserrat Bernabéu, φαίνεται να κάνει μια αγενή χειρονομία προς τους γονείς της τραγουδίστριας. Το περιστατικό όπως αναφέρει η Marca, συνέβη σε μια στιγμή που φαινόταν ότι η Σακίρα και ο Πικέ εργάζονταν για την επίλυση των διαφορών τους.

Μετά τον χωρισμό από τον Πικέ, η Σακίρα μετακόμισε στο Μαϊάμι της Φλόριντα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τα παιδιά της. Ωστόσο, το συγκεκριμένο περιστατικό φέρνει τον χωρισμό τους για πολλοστή φορά στο προσκήνιο.

Δείτε το βίντεο

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, η Montserrat Bernabéu φαίνεται να είναι αναστατωμένη και χρησιμοποιεί τα χέρια της για να καλύψει τα πρόσωπα των γονιών της Σακίρα, ενώ οι φωτογράφοι προσπαθούν να τραβήξουν τις καλύτερες πόζες. Οι γονείς της σταρ παρέμειναν σιωπηλοί και δεν απάντησαν στην αγενή συμπεριφορά, αλλά η Montserrat Bernabéu δεν φαίνεται να ζητάει συγγνώμη για τις πράξεις της.

Το βίντεο προκάλεσε επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ανθρώπους να εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για τη συμπεριφορά της Montserrat Bernabéu.