Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δολοφονία Ουκρανής Λεμεσός

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 35χρονης Ουκρανής και σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος της οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη και το ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του 25χρονου Τούρκου για την σοβαρή αυτή υπόθεση. Καθόλου τυχαίο ότι η Αστυνομία στην ανακοίνωση της καταζητεί τον Erkan Alkan με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από την αυτοψία στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη έφερε τραύμα στο πρόσωπο, καθώς επίσης και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Εντοπίστηκε μάλιστα δεμένη και φιμωμένη. Το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, όπως και άλλα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή αμέσως κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

δολοφονία Ουκρανής Λεμεσός

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «από τις επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, όπως και άλλα τεκμήρια, που εντοπίστηκαν στη σκηνή, αμέσως κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια»,

Ανέφερε παράλληλα ότι από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το έγκλημα φαίνεται να έγινε 4-7 ώρες πριν την αυτοψία στη σκηνή. 

Ως προς το πώς η Αστυνομία οδηγήθηκε στον 25χρονο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε ότι αυτό έγινε στη βάση εξετάσεων, καταθέσεων και τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συγκεκριμένα στοιχεία εντοπίστηκαν στο κινητό του θύματος.

δολοφονία Ουκρανής Λεμεσός

Υπενθυμίζεται πως η το πτώμα της 35χρονης αλλοδαπής γυναίκας εντοπίστηκε γύρω στις 00:50, από φίλη της και τον διαχειριστή του συγκροτήματος όπου διαμένει, όταν η πρώτη ανησύχησε καθώς δεν επικοινωνούσε μαζί της.

Η Αστυνομία από νωρίς το πρωί έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 25χρονου Τούρκου, με τον οποίο φέρεται να είχε προγραμματισμένη συνάντηση η άτυχη γυναίκα. Πρόκειται για τον Erkan Alkan, εναντίον του οποίου η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Erkan Alkan.

Παρακαλεί παράλληλα τον οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, από την πρώτη στιγμή έχουν ενημερωθεί τα οδοφράγματα, ώστε σε περίπτωση που προσπαθήσει να διαφύγει ο 25χρονος καταζητούμενος, να ανακοπεί και να συλληφθεί.

 Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 35χρονης αναμένεται να διενεργηθεί το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

δολοφονία Ουκρανής Λεμεσός
δολοφονία Ουκρανής Λεμεσός