Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συνατσακη

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, λίγο καιρό μετά τον ερχομό της κόρης της.

Η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» κι αρχικά, αποκάλυψε τα σχέδια που έχει κάνει για το Πάσχα.

«Ίσως καταφέρουμε να φύγουμε δύο μέρες το Πάσχα, γιατί το περσινό Πάσχα το πέρασα στο κρεβάτι ανάσκελα με εμετούς. Οπότε λέμε μήπως τα καταφέρουμε», είπε αρχικά.

Όσο για τη μητρότητα και τα μηνύματα που δέχεται από το κοινό της στα social media, δήλωσε: «Γενικά, νομίζω ότι σε αυτή τη νέα κατάσταση που λέγεται μητρότητα, θα ακούσεις περισσότερα πράγματα από ό,τι έχεις ακούσει στη ζωή σου, από γνώμες και απόψεις. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο καθένας στο σπίτι του θα πρέπει να μεγαλώνει με τον δικό του τρόπο ένα παιδί και να ακολουθήσει το δικό του μοντέλο διαπαιδαγώγησης και δεν μας πέφτει λόγος».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, ανέφερε: «Βλέπω πολύ τηλεόραση, μου κρατάει συντροφιά, γιατί μένω πολύ στο σπίτι. Είναι πολλά τα πράγματα κι οι υποχρεώσεις που έχω. Αν ξαναέκανα τηλεόραση, θα ήταν κάτι παρεΐστικο και ψυχαγωγικό».

Πηγή: protothema.gr