Τηλεόραση Ραδιόφωνο
οδόφραγμα Λήδρας

Μισή ώρα μετά τις 21:00 το βράδυ και οι δύο καταζητούμενοι φτάνουν στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, στη Λευκωσία, για να περάσουν στα Ξατεχόμενα . Κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων στον οποίο προέβησαν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τους δύο καταζητούμενους υπόπτους, για την υπόθεση κλοπής 88 χιλιάδων ευρώ από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Λάρνακα.

Την κλοπή είχε καταγγείλει35χρονος από την Γαλλία, ο οποίος ήταν μέλος ομάδας τουριστών που ήρθαν στην Κύπρο για διακοπές. Όπως ανέφερε, στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου που διαμένει, είχε τοποθετήσει €88,400 ευρώ, τα οποία ήταν τα χρήματα που πλήρωσαν τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ για τη διαμονή τους και για άλλα έξοδα.

Όπως δήλωσε η Λειτουργός του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου, «οι δύο καταζητούμενοι ηλικίας 34 και 44 ετών εντοπίστηκαν χθες βράδυ και συνελήφθησαν στην βάση  δικαστικών  ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίων τους για την διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε μεταξύ της περασμένης Τετάρτης και Πέμπτης στην Λάρνακα».

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν  στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 24,690 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 44χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 11,300 ευρώ. Ανακρινόμενοι οι δύο ύποπτοι φέρεται σύμφωνα με τις αρχές να παραδέχθηκαν την κλοπή χρηματικού ποσού ύψους 38, 500 ευρώ. Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου όπου και τέθηκαν υπό κράτηση για πέντε ημέρες.