Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δσ

Παράταση μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από ευάλωτες οικογένειες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το Πάσχα, αποφάσισε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού για την εκστρατεία «υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»

Ηλίας Δημητρίου- Πρόεδρος ΠΣΣΕ

Αρχίσαμε από τα μέσα Μαρτίου, τελειώνει σήμερα η εκστρατεία, αλλά εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι θα δώσουμε μια παράταση μέχρι τη μεγάλη Τετάρτη γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο που θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους.

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού διοργανώνει τη συγκεκριμένη εκστρατεία από το 2015 και από τότε μέχρι σήμερα, έχουν στηριχθεί πέραν των 20 χιλιάδων οικογενειών.

Ηλίας Δημητρίου – Πρόεδρος ΠΣΣΕ

Είναι λυπηρό γιατί όταν αρχίσαμε πριν 9 χρόνια θεωρούσαμε ότι ήταν κάτι προσωρινό, δυστυχώς πάει να γίνει θεσμοθέτηση αυτής της εκστρατείας γιατί τα οικονομικά  προβλήματα τα οποία υπάρχουν είναι αρκετά στον κόσμο.

Η εκστρατεία φέτος αφορούσε δωροκουπόνια από υπεραγορές, φρουταρίες και αρτοποιεία, τα οποία παραδίδονται στις άπορες οικογένειες ώστε να προμηθευτούν ότι χρειάζονται για τις γιορτές του Πάσχα.

Ηλίας Δημητρίου – Πρόεδρος ΠΣΣΕ

Τα δίναμε στον κόσμο όπου πήγαιναν οι ίδιοι ψώνιζαν από τις υπεραγορές κρέας, φρούτα, γλυκά και ότι άλλο χρειαστούν μαζί με τα παιδιά τους και ένιωθαν και αυτοί πιο καλά.

Υπήρξαν επίσης κάποιοι που παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και διανεμήθηκαν ήδη σε ευάλωτες οικογένειες από τα επαρχιακά σώματα εθελοντών.