Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Οι γιορτές δεν είναι ίδιες για όλους. Για κάποιους δεν ισχύουν αυτά που εσύ μπορεί να θεωρείς δεδομένα και απλά.  Πλησιάζει Πάσχα και δυστυχώς συνάνθρωποι μας περνάνε δύσκολα, δεν έχουν ούτε τα βασικά για να μπορέσουν να περάσουν τις γιορτές πλάι στα αγαπημένα τους άτομα, σε ένα γιορτινό τραπέζι.

Ας βάλουμε όλοι μαζί το λιθαράκι μας για να μην μείνει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς φαγητό αυτό το Πάσχα, ας χαρίσουμε λίγο φως στις μέρες των συνανθρώπων μας προσφέροντας έστω και κάτι μικρό.

Μπορείς να βοηθήσεις και εσύ στα πλαίσια της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια» που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για 9η χρονιά.

Λεπτομέρειες για το πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει στην εκστρατεία έδωσε σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Ηλίας Δημητρίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να καλέσει στο 22514786 και να εκφράσει την πρόθεση του προκειμένου  να βοηθήσει τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Οι λειτουργοί ανάλογα με την επαρχία στην οποία βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος θα τον παραπέμψουν στα σώματα εθελοντών για να υλοποιήσουν την ευγενική αυτή επιθυμία.

Ο κάθε ένας μπορεί να προσφέρει ότι θέλει σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. «Μπορεί να είναι και δωροκουπόνια από υπεραγορές, ή τρόφιμα, ότι θέλει ο κάθε ένας».

Στη συνέχεια το Συντοντιστικό Συμβούλιο αναλαμβάνει να δώσει τα πακέτα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Την ίδια ώρα ο κ. Δημητρίου κάλεσε και όσους συνανθρώπους μας χρειάζονται βοήθεια να τους καλέσουν για να τους παρασχεθεί.

Φέτος, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, μέχρι στιγμής πέραν των 1500 οικογενειών χρειάζονται στήριξη και βοήθεια για να μπορέσουν να περάσουν τις γιορτές με αξιοπρέπεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν μέχρι τις 7 Απριλίου ανέφερε ο κ. Δημητρίου και εάν υπάρχει ανάγκη θα δοθεί παράταση.