Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πλοιο ελλαδα κυπρος

Με παρόμοια ναύλα, όπως και πέρσι, σαλπάρει τέλος Μάιου το πλοίο Νταλίλα,  το οποίο θα εκτελέσει για δεύτερη χρονιά τα δρομολόγια της επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας.

«Οι τιμές μας κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά , όσον αφορά τις αεροπορικές τις καρέκλες έχουν μειωθεί  θα είναι πέντε ευρώ και συν οι φόροι 32, κάτι  θα βγαίνει 37,99 για την μονή διαδρομή και διπλή διαδρομή 75,98» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ACHEON AKTI Χαράλαμπος Μανώλη.
Το φθηνότερο εισιτήριο μετ' επιστροφής από τη Λεμεσό, για τις καμπίνες πρώτης κλάσης, ανέρχεται μαζί με τους φόρους στα 125,98 ευρώ και αφορά τετράκλινη καμπίνα.

Ενώ όσον αφορά τώρα τις καμπίνες δεύτερης κλάσης, όποια και να επιλεγεί δεν υπάρχει διαφοροποίηση, αφού για μονή διαδρομή το εισιτήριο μαζί με τους φόρους ανέρχεται στα 47,99 ευρώ και με επιστροφή στα 95,98 ευρώ.

« Οι τιμές στο λιμάνι της Λάρνακας θα είναι γύρω στα 5-6 ευρώ πιο φθηνά διότι  οι φόροι στο λιμάνι λάρνακας είναι λιγότεροι», εξήγησε ο κ. Μανώλη.
Φέτος, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν συνολικά είκοσι-δύο δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, με τα οκτώ εξ αυτών να αρχίζουν από το λιμάνι της Λάρνακας.

Το πρώτο δρομολόγιο από το λιμάνι Λεμεσού αναχωρεί στις 31 Μαΐου, ενώ το πρώτο ιστορικό δρομολόγιο από την Λάρνακα σαλπάρει στις 29 Ιουλίου.
Το τελευταίο δρομολόγιο επιστρέφει στην πόλη του Ζήνωνα στις 2 Σεπτεμβρίου όπου και θα ρίξει άγκυρα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι το Νταλίλα.

Η μεταφορά αυτοκινήτων μετ' επιστροφή μαζί με τους φόρους στοιχίζει για το Λιμάνι Λεμεσού 223,1 ευρώ ενώ η μοτοσυκλέτα 141,8 ευρώ. Λόγω των μειωμένων φόρων στη Λάρνακα, η μεταφορά αυτοκινήτου είναι φθηνότερη κατά περίπου δέκα ευρώ, ενώ για τις μοτοσικλέτες είναι περίπου το ίδιο.

Εντός των επόμενων ημερών θα αναρτηθούν όλες οι πληροφορίες και  για τη διαδικασία των κρατήσεων.