Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Δηλώσεις- ξέσπασμα του πατέρα της 19χρονης Βρετανίδας Κάρολαϊν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έξω από την Αθήνα τον Μάιο του 2021, δημοσιεύει η βρετανική Mail Online.

Με αφορμή την επικείμενη έφεση των συνηγόρων του δράστη κατά της διάρκειας της ποινής του, που είναι 27 χρόνια κάθειρξη, ο Ντέιβιντ Κράουτς χαρακτηρίζει τον δολοφόνο της κόρης του «ύπουλο κάθαρμα».

Προσθέτει δε πως αν ίσχυε στην Ελλάδα η θανατική ποινή, θα θεωρούσε «τιμή» του να του επιτρεπόταν να ήταν εκείνος που θα τραβούσε το μοχλό με τον οποίο θα έμπαινε τέλος στη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Τον μισώ περισσότερο από όσο έχω μισήσει οτιδήποτε στη ζωή μου. Μακάρι να λιώσει στην κόλαση», συνεχίζει ο 79χρονος Βρετανός.

Στο ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας της βρετανικής Daily Mail, ο κ. Κράουτς αναφέρεται στο πώς του γεννήθηκαν υποψίες για τον δράστη της δολοφονίας της κόρης του και αποκαλύπτει ότι έμαθε εκ των υστέρων πως τα χρήματα που ο ίδιος και η μητέρα της Κάρολαϊν τής έστελναν, τα διαχειριζόταν ο Αναγνωστόπουλος, που δεν άφηνε τη σύζυγό του ούτε για ψώνια να πηγαίνει μόνη.

Σε κάποιες περιπτώσεις δε, προσθέτει ο κ. Κράουτς, ο Αναγνωστόπουλος άφηνε την Κάρολαϊν να πηγαίνει για καφέ με κάποια φίλη, αλλά φρόντιζε να την πηγαίνει και να την φέρνει από το ραντεβού ένας φίλος του οδηγός ταξί.

Σε ό,τι αφορά την επιδίωξη μείωσης της ποινής του δράστη, ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου δηλώνει στην Daily Mail ότι έχει υπάρξει «υποδειγματικός» κρατούμενος, ότι σκότωσε την Κάρολαϊν πάνω σε έναν καυγά επειδή φοβήθηκε ότι εκείνη θα έκανε κακό στην κόρη τους, ότι μετανιώνει για τις πράξεις του και ότι σκέφτεται συνέχεια την κόρη τους Λυδία.

Όσο για τη μικρή εγγονή του, ο Ντέιβιντ Κράουτς δηλώνει πως ζει στις Φιλιππίνες με την ετεροθαλή αδερφή της Κάρολαϊν, πως ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά και ότι απολαμβάνει την προσοχή που όλοι της δείχνουν.