Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μακραίνει μέρα με τη μέρα η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, καθώς χθες βράδυ (23/03) έχασε τη ζωή του 26χρονος διανομέας φαγητού Sunny Hossen από το Μπαγκλαντές. Πρόκειται για το 8ο θύμα της ασφάλτου από την αρχή της χρονιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις 21:50 χθες βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη στη λεωφόρο Σαλαμίνος στη Λευκωσία, με επιβάτες ακόμη δύο νεαρά πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 26χρονος.

Ο 26χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Στην σκηνή του δυστυχήματος φέρεται να εντοπίστηκε κράνος, το οποίο διερευνάται αν ανήκει στον άτυχο άνδρα, ενώ η 22χρονη οδηγός υπεβλήθη σε εξέταση άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη. Τόσο η οδηγός, όσο και οι συνεπιβάτες του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460.