Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νεκρή γυναίκα Πέτρα Ρωμιού

Στα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου βρίσκεται το πόρισμα της ιατροδικαστού Χαράς Σπηλιοπούλου, για το θάνατο της Λέσια Μπίκοβα, 28 χρόνων, από την Ουκρανία.

Το πόρισμα θα σταλεί αύριο το πρωί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του ΑΝΤ1 από έγκυρες πηγές, τα ευρήματα της δεύτερης νεκροτομής που διενήργησαν η Χαρά Σπηλιοπούλου και ο ιδιώτης ιατροδικαστής Μάριος Ματσακης, φαίνεται να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και να αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας οφείλεται σε ατύχημα.
Υπενθυμίζεται ότι οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, κατά την πρώτη νεκροτομή που διενήργησαν, εντόπισαν στη σωρό της άτυχης νεαρής σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Ενώ η προϊστάμενη της ελληνικής ιατροδικαστικής υπηρεσίας, στο πόρισμα της, φαίνεται πως αναφέρει ότι υπάρχει κάταγμα οστού που απαντάται και σε περιπτώσεις στραγγαλισμού, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, προσθέτει, όλα τα άλλα στοιχεία που εξετάσθηκαν συνηγορούν προς την κατεύθυνση του τραύματος από την πτώση της 28χρονης από μεγάλο ύψος και όχι του τραύματος από εγκληματική ενέργεια.

Ο 31χρονος ομογενής από τη Γεωργία, σύντροφος της άτυχης νεαρής, ο οποίος συνελήφθη μετά τη διενέργεια της πρώτης νεκροτομής , ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου και με βάση τα νέα  δεδομένα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.