Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νεκρή γυναίκα Πέτρα Ρωμιού

Συνεχείς οι ανατροπές, στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης Lesya Bykova από την Ουκρανία, το περασμένο Σάββατο στην Πέτρα του Ρωμιού.

Ο ιδιώτης ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης που εκπροσωπεί τον 30χρονο σύντροφο της Λέσια, επιθεώρησε το μεσημέρι τα ρούχα του θύματος, αλλά και του πελάτη του που τελεί υπο κράτηση και γνωστοποίησε το πόρισμα του.

«Έγινε εξέταση του ρουχισμού του υπόπτου και της θανούσας  δεν προκύπτει κάτι που να διαφοροποιεί την αρχική μου θέση το εξέφρασα μετά τη δεύτερη νεκροτομή και το τελικό μου πόρισμα είναι ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από σοβαρό πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσεως σε γκρεμό. Θα το παραδώσω σήμερα στην οικογένεια», ανέφερε ο κ. Ματσάκης.

Οι ανακριτές της Αστυνομίας, περιμένουν και το πόρισμα της Χαράς Σπηλιωπούλου, προκειμένου να αποφασίσουν πως προχωρούν.

«Σύμφωνα με την κυρία Σπυλιωπούλου αυτό θα παραδοθεί όταν βασικά ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις όσον αφορά σε κάποια τεκμήρια για τα οποία έχουν παραληφθεί κατά την διάρκεια της νεκροτομής  από την σωρό του θύματος και όταν θα υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα θα παραδώσει  το πόρισμα στους ανακριτές», επισήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Στην Κύπρο οι γονείς της 28χρονης

Το πρωί έφτασαν στην Κύπρο οι γονείς της 28χρονης οι οποίοι και ενημερώθηκαν από τις αρχές για την πορεία των ερευνών.

«Αυτή την στιγμή διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα μη αποκλεισμένου και του ενδεχόμενου του ατυχήματος.  Γίνονται επίσης δικανικές εξετάσεις στα τηλέφωνα τόσο του θύματος όσο και του ύποπτου αλλά επίσης λαμβάνονται καταθέσεις και από άλλα σημεία και από άλλους χώρους και άλλα πρόσωπα τα οποία επίσης θα βοηθήσουν ώστε να διαφανεί τι ακριβώς έχει συμβεί», σημείωσε ο κ. Ανδρέου.

Επιπλέον υλικό που εξασφαλίστηκε από τα κλειστά κυκλώματα, στρέφει την προσοχή των ανακριτών σε δύο ακόμη πρόσωπα τα οποία ίσως να είναι σε θέση να δώσουν κάποιες απαντήσεις γύρω από την υπόθεση.