Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση και μάλιστα με μία νεαρή κοπέλα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» πρόκειται για κόρη γνωστού Έλληνα επιχειρηματία που έχει εταιρία αλλαντικών.

Πρόκειται για την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα, μαζί με την οποία ο τραγουδιστής ταξίδεψε στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη τις προηγούμενες μέρες, όπως αναφέρει ρεπόρτερ της εκπομπής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το φημολογούμενο ζευγάρι προσέχει αρκετά, να μην μαθευτεί η σχέση τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα» σύμφωνα με την εκπομπή.

Από την άλλη, ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» που συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από την Ιταλία, ανέφερε ότι βρέθηκε με αντροπαρέα. «Ακούγονται πολλά και γράφτηκε ότι είναι σε νέα σχέση, πιέστηκε να απαντήσει».

Από την μεριά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Περάσαμε ωραία, ξεκουράστηκα... Οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μίλαγαν από μικρά ιταλικά. Για το Voice δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου... Δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζομαι, έχω καλή ομάδα.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι 24 ετών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» είναι μαζί τρεις μήνες. Η ίδια διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της στο Instagram ανέρχονται στις 18,6 χιλιάδες.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Νίκα

 

γε
γερ
εγ