Τηλεόραση Ραδιόφωνο
kuy

Το Πάσχα πλησιάζει και η Epic σου δίνει την ευκαιρία αποκτήσεις νέο smartphone με την πιο επική προσφορά της αγοράς. Προσφέρουμε τα πιο hot smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση μαζί με πλάνο 5G Unlimited Max Plus, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο!

Απόκτησε τώρα νέο smartphone, από τα πιο hot & περιζήτητα της αγοράς, με €0 αρχικά και €200 έκπτωση και ετοιμάσου το Πάσχα να απογειώσεις τα stories σου ανεβάζοντας τις πιο επικές φωτογραφίες. Οι επιλογές για νέο smartphone στην Epic είναι πολλές και περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα το κορυφαίο iPhone 15 Pro Max 256GB, το επαναστατικό Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB και το πρωτοποριακό Xaiomi 14 512GB. Απλά μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο 5G Unlimited Max Plus της Epic για να απολαμβάνεις την επικοινωνία σου με το νέο σου smartphone απεριόριστα, με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του κορυφαίου και αξιόπιστου 5G δικτύου της Epic.

Κάνε το Πάσχα σου επικό με τις πασχαλινές προσφορές της Epic σε ένα από τα καταστήματα Epic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online στο epic.com.cy ή τηλεφωνικώς στο 159.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 12 Μαΐου 2024.

Για πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις: www.epic.com.cy