Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εγ

Ο Μπεν Άφλεκ μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να απολαμβάνει τον γάμο του με τη γυναίκα της ζωής του, Τζένιφερ Λόπεζ όμως το… αμαρτωλό του παρελθόν εξακολουθεί να πουλάει στον Τύπο και να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός φαίνεται τώρα πως θέλει να ανασκευάσει τις δηλώσεις του σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ για την οποία είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εκείνη ευθύνονταν που είχε γίνει αλκοολικός.

Ο Άφλεκ βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ποιον κατηγορεί για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ, δηλώνοντας σε νέα συνέντευξή του: «Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου».

Ο 50χρονος σταρ, σε συνένετυξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter είπε ότι έχει γίνει «πολύ προσεκτικός» μετά τη δήλωσή του στον Χάουαρντ Στερν το 2021 ότι «θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Γκάρνερ». Ο ίδιος όπως λέει αισθάνεται ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε.

«Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε.

Ο θλιβερός... απολογισμός ενός διαζυγίου


«Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: “Πόσο θα προσπαθήσουμε;”. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο Άφλεκ εξήγησε περαιτέρω: «Προσπαθούσα να πω: “Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

Ο ηθοποιός είχε πει πήγε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Στερν ότι ένας από τους λόγους που άρχισε να πίνει ήταν επειδή ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο του με την Γκάρνερ.

Είναι... αηδιαστικό


Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες επικρίσεις ακόμη και από στενούς φίλους του πρώην ζευγαριού.

«Είναι αηδιαστικό», είχε δηλώσει κάποιος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού για να συνεχίσει: «Η Τζεν ήταν η μόνη που τον σήκωνε ξανά και ξανά όταν έκανε φρικτά πράγματα. Η Τζεν στάθηκε στο πλευρό του επειδή τον αγαπάει. Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών του».

Αμέσως μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης, ο Άφλεκ εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live για να δώσει εξηγήσεις: «Δεν το πιστεύω αυτό - είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είμαι, αυτό που πιστεύω και δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να πουν ποτέ μια κακή λέξη για τη μαμά τους».

13χρόνια γάμου και τρία παιδιά


Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τη 17χρονη Βάιολετ, την 14χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σάμιουελ.

Το πρώην ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι χωρίζει το 2015 αλλά το διαζύγιό τους βγήκε τρία χρόνια αργότερα. Ο Άφλεκ πήγε πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά ότι πάλευε με τον αλκοολισμό, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Facebook το 2017: «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να αποτελέσουν πηγή δύναμης για όποιον εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

Πιο προσεκτικός με τον Τύπο


Ωστόσο, ο Άφλεκ φαίνεται να έχει γίνει πλέον πιο προσεκτικός όταν μιλάει στον Τύπο για τα προβλήματά του, λέγοντας στο Hollywood Reporter ότι βλέπει τις συνεντεύξεις ως «ναρκοπέδιο», όπου «αν πεις ένα λάθος πράγμα, η καριέρα σου μπορεί να τελειώσει».

Χαρακτήρισε τις συνέπειες της συνέντευξης στον Στερν μια πραγματικά «οδυνηρή εμπειρία», επειδή ήταν «πραγματικά ευάλωτος» και «στην πραγματικότητα από αυτά που είπε εκείνος ήθελε να πει ακριβώς το αντίθετο».

Πηγή: protothema.gr / Φωτογραφία Shutterstock